Sex

Sexs op straat geen seks meer in relatie

Dinsdag 24st, Augustus 2017 8:59:48 Pm
[BANCHOR] reverscowgirl
Stuur een gratis bericht
naar eshley
Offline
eshley
  • 49 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Zuidhorn, Netherlands
  • Deutsch(Bekwaamheid), Russisch(Vloeiend)
  • Wiskundige, Chemicus, Notaris
  • ID: 2415617422
  • Vrienden: g4pilut
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 163 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Martha
Profiel bekijken: / 6361
Telefoonnummer: / +312485-262-14

Beschrijving:

Bij een seksbioscoop denk je al snel aan twee naakte vrouwen bij de ingang, vulgaire plaatjes in de etalage, rode lampen die de gevel verlichten en een beveiliger voor de deur. Maar niets is minder waar in de Brugstraat in Roosendaal. Je loopt seksbioscoop GeWoon in Roosendaal zo voorbij. De oranje met witte gevel verraadt niets.

En dat is precies waar eigenaar Van der Berg naar streeft. Hij wil dat de normale mens naar zijn zaak komt. Zijn motto?

Be nice or go away. Nicole Roelands 9 mrt. Facebook 3 0 Whats App Mail 0 Mail 0. Je naam. Je e-mail. Naam ontvanger. E-mail ontvanger. Stuur mij een kopie. Quote Kopje koffie? Mark van den Berg. Dat stellen verschillende omwonenden en buurtcomités uit de omgeving van de wijk Tolberg en de Bulkenaar. Eindelijk versoepelingen. Want bij mij is de lol er helemaal af. De een omdat hij een gevangenisstraf van 77 dagen had openstaan, de ander omdat hij een geopend blik bier bij zich had en dronken was in de Molenstraat.

Hij riep bij zijn aanhouding dat hij corona had en verzette zich hevig. Je hoort er nooit iets over in de media. Dus ik laat de coronaproblematiek even voor wat het is en kaart aan wat nooit eerder aangekaart werd. Soms is het moeilijk te zeggen, als zo'n stukje stof neus en mond bedekt.

Maar wie zelf een kenmerkend mondmasker maakt, valt op. Log in met je e-mailadres. Toon en Verberg Laat zien. Blijf ingelogd. Heb je nog geen profiel? Maak een profiel aan!

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl