Tieten

Boer zoekt vrouw presentatrice neuken met moeders

Dinsdag 19st, September 2018 8:36:33 Pm
[BANCHOR] malayalam mulakal
Stuur een gratis bericht
naar Mad_piggy
Online
Mad_piggy
  • 39 jaar Vrouw, Vissen
  • Appelsha, Netherlands
  • Japans(Beginner), Bengalen(Mooi zo)
  • Advocaat, Neuroloog, Gynaecoloog
  • ID: 2487557237
  • Vrienden: GeForceGT, anilthara
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 156 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Susana
Profiel bekijken: / 8511
Telefoonnummer: / +312772-986-32

Beschrijving:

Yvon Jaspers. Afbeelding: ANP. Volgens RTL Boulevard is er vrijdag een bericht onder het personeel verspreid waaruit blijkt dat Jaspers haar taken voorlopig naast zich neerlegt. Lees ook: Hilversum kotst Yvon Jaspers uit. Het management van de presentatrice bevestigt de opzegging van de samenwerking en wijst de drukke agenda van Yvon als reden aan. Het Commissariaat van de Media heeft Yvon vrijgesproken van enige schuld of vermenging, dus er is niks aan de hand.

Vorige maand werd bepaald dat er geen sprake is van overtreding van de regels rondom sluik reclame, sponsoring en het dienstbaarheidsverbod. De commotie rond Yvons nevenfuncties leidde onder meer tot Kamervragen.

Ook zei journalistenvakbond NVJ dat de schijn van belangenverstrengeling de geloofwaardigheid van de NPO op het spel zet. In Pauw reageerde ze later dat de ophef haar veel had gedaan. Ik voelde mij zo alleen. Mogen we even je aandacht. Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen.

Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Juist in deze onzekere tijden. Er is al een abonnement voor 7,50 per maand. Afbeelding: ANP Delen. Bekijk abonnementen. Opinie Columnisten Commentaar Cartoons. Service en contact Service Krant niet bezorgd?

Webshop Veelgestelde vragen Tip ons Colofon Contact.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl