Tieten

Jeuk aan vagina na seks geile meiden met grote tieten

Maandag 15st, September 2017 8:17:23 Pm
[BANCHOR] xvideoshoed
Stuur een gratis bericht
naar Marshalls94
Offline
Marshalls94
  • 26 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Egmond a Ze, Netherlands
  • Perzisch(Geavanceerd), Italiaans(Beginner)
  • Restaurateur, Meteoroloog, Bookmaker
  • ID: 9254239655
  • Vrienden: obizee, gustavwiz
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 183 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Megan
Profiel bekijken: / 8396
Telefoonnummer: / +312928-987-49

Beschrijving:

De oorzaak van een schimmelinfectie in de vagina blijft vaak onduidelijk. Het komt niet door besmetting. Maar er is wel meer schimmel candida  in de vagina dan er normaal thuishoort. Vaak spelen geen van deze oorzaken een rol en weten we niet waarom een schimmelinfectie ontstaat of regelmatig terugkomt. Vrouwen krijgen een vaginale schimmelinfectie niet van hun partner. Een candida-infectie is niet besmettelijk en dus ook niet seksueel overdraagbaar.

Iedereen draagt deze schimmels al op de huid en slijmvliezen. Er is geen bewijs dat het dragen van strakke kleding, inlegkruisjes of tampons de kans op schimmelinfecties vergroten. Ga naar uw huisarts als de vaginale schimmelinfectie steeds weer terug komt. De huisarts zal zo nodig een inwendig lichamelijk onderzoek doen.

Als u zelf denkt te weten waar de klachten vandaan komen, is het goed om daarover te praten. Ook bij gezonde vrouwen komen terugkomende vaginale schimmelinfecties regelmatig voor. Vaak spelen geen van de genoemde factoren een rol en blijft de oorzaak onduidelijk. Om schimmelinfecties te voorkomen of het herstel te versnellen, kunt u een aantal dingen doen.

Probeer de natuurlijke toestand van het vaginale slijmvlies zo weinig mogelijk te verstoren. Zijn de klachten hardnekkig en komen ze steeds terug? Bespreek dan met uw huisarts wat u het beste kunt doen. Er zijn verschillende mogelijkheden. De huisarts geeft u alvast een recept voor 3 éénmalige behandelingen.

Zodra u weer klachten krijgt kunt u die zelf behandelen. Gebruik bij voorkeur een vaginale capsule miconazol. Deze behandeling geeft over het algemeen de minste kans op bijwerkingen: soms geeft het een branderig gevoel. Slikt u toch liever medicijnen? Dan kan uw huisarts een recept geven voor 3 capsules fluconazol. Zodra u klachten krijgt, slikt u 1 capsule. Het slikken van een antischimmelmiddel fluconazol  werkt waarschijnlijk even goed als de vaginale behandeling.

Maar er zijn ook nadelen. Er komt veel meer van het medicijn in het bloed. Daardoor zijn er ook meer bijwerkingen mogelijk: maag-darmklachten, hoofdpijn, smaak verandering en huiduitslag.

Een medicijn in de vagina om klachten te voorkómen U neemt elke maand na de menstruatie of op de 5e dag na het begin van de menstruatie alvast een vaginale capsule miconazol om te voorkomen dat u klachten krijgt. U doet dit elke maand, gedurende 3 tot 6 maanden. Als dat onvoldoende helpt mag u het middel vaker gebruiken, tot eens per week.

Een medicijn slikken om klachten te voorkómen Slikt u liever medicijnen? Dan kan de huisarts een antischimmelmiddel voorschrijven dat u in moet nemen.

U slikt elke maand op dag 5 van de menstruatie alvast een capsule fluconazol om te voorkomen dat u klachten krijgt. U doet dit gedurende 3 tot 6 maanden. Als het onvoldoende helpt mag u het middel vaker gebruiken, tot eens per week. Kiest u voor een behandeling om klachten te voorkómen?

Maak dan alvast een controle afspraak voor over 3 maanden. Bij zwangerschap of borstvoeding Bent u zwanger of geeft u borstvoeding? Dan mag u géén antischimmelmedicijn slikken. Bij zwangerschap zo nodig 1 week. Fluconazol is een antischimmelmiddel. Het werkt tegen schimmels en gisten zoals de Candida-gist. Artsen schrijven het voor bij schimmel- en gistinfecties bijvoorbeeld van organen, de huid ringworm, voetschimmel en pityriasis versicolor , nagels schimmelnagels of slijmvliezen, zoals van de vagina en van de mond en slokdarm spruw.

Wordt ook gebruikt bij huidinfecties door Leishmania-parasieten. De informatie over een Vaginale schimmelinfectie is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijn voor huisartsen, de NHG-Standaard Fluor vaginalis. Ik heb vaak een vaginale schimmelinfectie. Print E-mail. In het kort In het kort Komen klachten van een vaginale schimmelinfectie vaak terug?

Ga dan naar uw huisarts. De huisarts onderzoekt u opnieuw. Diabetes, gebruik van bepaalde medicijnen en problemen met het vrijen kunnen een rol spelen. Vaak is er geen duidelijke oorzaak. Heeft u vaker dan 3 maal per jaar last van een schimmelinfectie? Dan zijn er 2 mogelijkheden. U neemt 3 eenmalige behandelingen op voorraad die u zelf kunt gebruiken bij klachten.

Of u neemt tijdelijk een keer per maand een behandeling om de klachten te voorkomen. Oorzaken Hoe ontstaat een vaginale schimmelinfectie? De volgende factoren kunnen het evenwicht tussen bacteriën en schimmels in de vagina verstoren: Bij hormonale veranderingen lijken schimmels soms beter te groeien. Bijvoorbeeld rond de menstruatie of tijdens een zwangerschap. Het grondig wassen van uw vagina met zeep ook neutrale zeep irriteert het slijmvlies waardoor het aantal schimmels kan toenemen.

Antibiotica kunnen bepaalde soorten bacteriën in de vagina doden, waardoor schimmels de kans krijgen zich uit te breiden. Ook andere medicijnen, zoals corticosteroïden, kunnen de kans op het ontstaan van schimmelinfecties vergroten. Vrouwen met diabetes hebben meer kans op vaginale schimmelinfecties. Onderzoeken Wat als een vaginale schimmelinfectie vaak terugkomt?

Samen met uw huisarts bespreekt u of er andere factoren zijn die een rol spelen. Bijvoorbeeld: het gebruik van bepaalde medicijnen antibiotica of corticosteroïden , een ziekte zoals diabetes, of problemen bij het vrijen vrijen terwijl de vagina nog droog is kan het slijmvlies irriteren. Adviezen Wat kunt u zelf doen bij een vaginale schimmelinfectie? Spoel bij het douchen de schaamstreek van buiten met lauwwarm water af. Dat is voldoende. Het is niet nodig om u vaker of beter te wassen.

De binnenkant van de vagina reinigt zichzelf. Gebruik geen vaginale spoelingen, -zeep, -deodorant of andere middelen zoals tea-tree oil. Deze middelen kunnen het slijmvlies van de vagina irriteren. Er is geen bewijs dat ze helpen. Ook het gebruik van knoflook, probiotica of yoghurt met Lactobacillus Acidophilus helpt niet.

Vrijen als de vagina nog droog is, kan het slijmvlies irriteren. Neem de tijd om opgewonden te raken voor geslachtsgemeenschap. Gebruik zo nodig een neutraal glijmiddel. Vermijd vaginale seks zolang het slijmvlies van de vagina nog droog is of nog pijn doet. Behandeling Medicijnen als u vaak een vaginale schimmelinfectie heeft Zijn de klachten hardnekkig en komen ze steeds terug?

Een medicijn gebruiken zodra u weer klachten krijgt De huisarts geeft u alvast een recept voor 3 éénmalige behandelingen.

Helpt de gekozen behandeling niet om uw klachten te verminderen? Maak dan opnieuw een afspraak. Let op   Miconazol mag u niet samen met sommige bloedverdunners antistollingsmiddelen gebruiken. Lees daarom altijd eerst de bijsluiter. Vaginale antischimmelmiddelen kunnen het rubber van een condoom of pessarium beschadigen.

Als u een antischimmelmiddel in uw vagina aangebracht heeft, is een condoom of pessarium dus niet betrouwbaar. Pas 3 dagen nadat u een antischimmelmiddel heeft gebruikt, beschermt een condoom of pessarium weer zoals het hoort. Bron: Apotheek. Het wordt gebruikt bij waterdunne diarree en braken overgeven. Meer informatie Meer informatie over een vaginale schimmelinfectie De informatie over een Vaginale schimmelinfectie is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijn voor huisartsen, de NHG-Standaard Fluor vaginalis.

Laatst herzien op 2 mei Vond u deze informatie nuttig? Toelichting Heeft u nog een suggestie of opmerking? Dit is niet verplicht. Toelichting Kunt u toelichten waarom niet?

Seks in winkel vldeos pornos

Van
lschauhan_1974

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl