Tieten

Thai massage bussum seksshop den bosch

Maandag 18st, Februari 2018 10:30:36 Pm
[BANCHOR] junior nudisme
Stuur een gratis bericht
naar Craftie58
Offline
Craftie58
  • 34 jaar Vrouw, Krab
  • Atwingeling, Netherlands
  • Italiaans(Elementair), Marathi(Bekwaamheid), Perzisch(Vloeiend)
  • Patholoog, Allergist
  • ID: 4779824742
  • Vrienden: nbabechenko, iamking, Regy
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 166 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Kate
Profiel bekijken: / 3549
Telefoonnummer: / +312533-234-36

Beschrijving:

Ik wil mij graag even voorstellen. Ik ben Sangjun Yana en kom uit Thailand. Al 10 ben ik gediplomeerd masseuse en heb een brede ervaring met diverse massage technieken. Ik spreek goed Nederlands en daarom kunt u mij gemakkelijk uitleggen, als er een probleem is waarvoor u gemasseerd wilt worden. Ik ben heel goed in Traditionele Thaise massage, What Poh massage en Ontspannings massage met heerlijk warme olie.

Ook doe ik voet-, nek- en rugmassage, en sportmassage. Bij zwangere vrouwen, die last hebben van o. Ik heb nu een mooie eigen salon in op het Stationsplein in Bussum en daar ben ik heel blij mee. De mensen in Bussum kennen mij waarschijnlijk nog dat ik bij Tjaidii werkte. Mijn salon is prachtig ingericht. Er zijn vier ruime, schone behandelkamers. Ik heb gekozen voor kwaliteitsmatrassen zodat uw lichaam tijdens de massage optimaal wordt ondersteund.

Ook zijn er elektrische onderdekens voor een heerlijk warm gevoel. Er zijn klanten die het lekker vinden om na de massage de tijgerbalsem of massage-olie met een lekkere douche weg te spoelen. Badjassen en handdoeken heb ik voor u klaar liggen om heerlijk te kunnen douchen na de massage. Nog dit jaar wil ik mijn salon gaan uitbreiding met het een Thaise sauna en een spa, zodat u na afloop uw huid kunt verwennen.

Ik hoop dat u gauw bij mij langs komt voor een heerlijke massage. Massage is er al duizenden jaren. Zowel in Europa als in Azie was de weldadige werking van massage bekend. Massage werkt goed om lichaam en geest te ontspannen. Het brengt evenwicht in geest en lichaam, maar heeft ook een helende werking. Massage is een hulpmiddel  voor bestrijden van stress, pijn in spieren en skelet, hoofdpijnen, bloedsomloopproblemen, hartproblemen, bloeddruk, slapeloosheid, hoofdpijn, depressie enz.

Massage heeft bijna voor iedere aandoening een nuttige werking. Het is belangrijk  om u regelmatig te laten masseren, uw energie en vitaliteit nemen toe, de algemene gezondheid wordt beter en u voorkomt lichamelijk ongemak. De gewrichten blijven soepel en de spieren verstijven niet. Het bevordert een goede bloedsomloop. De traditionele Thaise massage is al eeuwenoud. De masseuse masseert met haar handen, knokkels, vingers, knieën, ellebogen en voeten.

Alle delen van het lichaam worden behandeld. Armen, benen en rug worden met rek- en strek- bewegingen opgerekt om spierspanning te verminderen. Energiebanen in uw lichaam worden gestimuleerd. Pijn en gevoelige plekken worden gemasseerd en verdwijnen. Een Thaise oliemassage geeft een weldadig gevoel. Veel klanten doen dit puur voor een heerlijke ontspanning. De spieren worden los gemasseerd. Desgewenst neemt u een heerlijk douche om de olie wegspoelen maar dat is niet noodzakelijk.

Het is warme dunnen olie die ook uw huid weer soepel maakt. Na een oliemassage kunt u zich weer soepeler bewegen, voelt u zich een stuk prettiger en ontspannen. Bij de Thaise kruiden massage wordt uw lichaam met stempels, warme zakjes met kruiden, gemasseerd.

De kruiden hebben een reinigende en relaxeerde werking op uw lichaam. De kruidenmassage is bij uitstek geschikt om uw bloedsomloop te stimuleren. De zwangerschapsmassage is een zachte massage voor de onderrug en benen.

Meestal wordt u in zijdelingse ligging gemasseerd. De massage gebeurt met warme, zachte baby-olie. Doel is vooral de spieren in deze lichaamsdelen te laten ontspannen en de pijn te verminderen. Bij Thaise voetmassage zit de klant in een comfortabel ligstoel. De massage stimuleert de drukpunten en reflexzones op de voetzool. Het is goed voor de organen en de zenuwbanen worden  worden gestimuleerd. De vermoeidheid wordt uit uw voeten gemasseerd. De massage is ook zeer geschikt met mensen met voetproblemen.

Bij de hoofdmassage worden de drukpunten op uw hoofd gemasseerd. Ook uw gezicht wordt gemasseerd. De massage kan hoofdpijn verlichten, u rust en een ontspannen gevoel geven. Bij een rug- en nekmassage worden de spieren en de zenuwpunten in uw rug stevig gemasseerd. Meestal gebeurt dit met tijgerbalsem maar kan ook met warme, soepele olie.

In de massage zitten veel elementen van de Traditionele massage. Het is een massage met handen, ellebogen en knokkels. De massage kan ietjes gevoelig zijn, maar na afloop voelt u wel verlichting. De sportmassage is vooral afhankelijk van de sport die u beoefent en eventuele klachten.

U vertelt dat aan de masseuse en deze kan dan bepalen waar de bron van de pijn zit en kan daar de massage op richten. Over het algemeen zijn de sport massages vrij stevig van aard. De technieken komen grotendeels overeen met de Traditionele Thaimassage maar dan toegepast op de specifieke sport en de klachten van de klant.

Wilt u iemand heerlijk verrassen met een origineel cadeau, koop dan bij mij een bon voor een Thaise massage. De keuze voor de massage kan ter plekke worden gemaakt. Altijd goed. Ons volledig adres is:.

Toggle navigation. Beste klanten, Ik wil mij graag even voorstellen. Tot gauw, Sangjun. Over ons. Thai Massage Bussum. Traditionele Thai Massage De traditionele Thaise massage is al eeuwenoud. Thaise oliemassage Een Thaise oliemassage geeft een weldadig gevoel. Thaise kruiden massage Bij de Thaise kruiden massage wordt uw lichaam met stempels, warme zakjes met kruiden, gemasseerd.

Zwangerschapsmassage De zwangerschapsmassage is een zachte massage voor de onderrug en benen. Thaise voetmassage Bij Thaise voetmassage zit de klant in een comfortabel ligstoel. Thaise hoofdmassage Bij de hoofdmassage worden de drukpunten op uw hoofd gemasseerd. Thaise rug- en nekmassage Bij een rug- en nekmassage worden de spieren en de zenuwpunten in uw rug stevig gemasseerd.

Sportmassage De sportmassage is vooral afhankelijk van de sport die u beoefent en eventuele klachten. Traditionele Thaise Massage. U kunt ook kiezen voor:. Olie Massage. Thaise Kruidenmassage. Helaas is een half uur niet mogelijk. Zwangerschap Massage. Voetmassage met pedicure. Nek- en schoudermassage. Upon completing this booking, you will receive a booking confirmation! Your information was successfully submitted.

Tieten in de zon sexs vebio

Van
PhoebeMcguiness

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl