Tieten

Thai massage nieuw vennep kun je soa krijgen zonder seks

Zaterdag 16st, December 2018 9:1:17 Pm
[BANCHOR] micky naakt
Stuur een gratis bericht
naar g4pilut
Online
g4pilut
  • 20 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Aalsmeer, Netherlands
  • Frans(Bekwaamheid), Engels(Gemiddeld)
  • Schilder, Biofysicus
  • ID: 2461679929
  • Vrienden: amodenantes, mmdwilken, tootired, gregmzap
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 166 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Louise
Profiel bekijken: / 1855
Telefoonnummer: / +312571-366-34

Beschrijving:

In een sfeervolle, in Aziatische stijl ingerichte praktijkruimte kunt u terecht voor heilzame en verkwikkende wellness-massages en therapeutische behandelingen. De ervaren massagetherapeute Immy biedt in Thai Wellness de keuze uit authentieke Thaise massage, verkwikkende voetreflexmassage, ontspannende Aziatische oliemassage, probleemgerichte massage met warme kruidenstempels en effectieve aromamassage.

Hierbij besteedt ze extra aandacht aan spier- en gewrichtsproblemen. Tevens verzorgt Immy ontspannende nek-schouder massages van een half uur. Alle andere massages duren minimaal een vol uur. De Thai Wellness massagepraktijk is maandag tot en met vrijdag geopend van Ook op zaterdag zijn er mogelijkheden.

Bel voor het maken van een afspraak of stuur een e-mail naar info thaiwellness. Als de telefoon niet wordt opgenomen en u krijgt de voicemail, laat dan uw naam en telefoonnummer achter en Immy belt u zo snel mogelijk terug.

Alleen op afspraak en uitsluitend voor vrouwen! Home Massage Contact Diploma's. Wij verkopen tevens cadeaubonnen voor een heilzame massage.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl