Tieten

Tieten spuiten melk alle soorten sex

Woensdag 3st, Februari 2018 8:40:33 Pm
[BANCHOR] jan comix
Stuur een gratis bericht
naar Natalie02
Offline
Natalie02
  • 25 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Dan dolder, Netherlands
  • Hindi(Beginner), Russisch(Bekwaamheid)
  • Fotograaf, Trainer, Orthodontist
  • ID: 3294519424
  • Vrienden: pokko12, jackie_msr7603, Whitewraithe, riesespieces
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 161 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Judy
Profiel bekijken: / 2583
Telefoonnummer: / +312342-118-84

Beschrijving:

Ik weet dat dit kan door bepaalde medicatie! Ik heb een keer medicatie gehad waarbij dit mogelijk was,er stond in de bijsluiter dat de melkproductie geactiveerd kon worden. Bij de melkproductie spelen 2 hormonen een rol: prolactine voor de aanmaak, en oxytocine voor de toeschietreflex.

Als je oxitocine-neusspray gebruikt, kun je de toeschietreflex kunstmatig opwekken. Als je daarnaast kolft, wordt de prolactine-productie op gang gebracht en krijgen je borsten het signaal dat er nieuwe melk gemaakt moet worden. Op deze manier is het dus mogelijk om kunstmatig de melkproductie op gang te krijgen. Het verschilt per persoon hoe makkelijk dit gaat. Er zijn verhalen bekend uit de oorlog van vrouwen die zelf niet zoogden maar wel een 'weeszuigeling' aan de borst genomen hebben en de boel netjes op gang gekregen hebben, dus puur door 'het graag te willen' toeschietreflex komt op gang en daadwerkelijke zuigkracht prolactine gaat z'n werk doen.

Er zijn zelfs gevallen waarin het bij mannen gewerkt heeft. Zo zie maar wat je nog te weten kan komen als je er niet mee bezig houd dank je voor de info. Als je als vrouw bijvoorbeeld geen kinderen kan krijgen, maar dit zo intens graag wilt, waardoor je elke dag de hele dag denkt dat je zwanger bent, of een kind hebt, en zo er in gelooft Nu bedoel ik natuurlijk niet dat als je 5x per week fantaseert over koters om je heen en het vertroetelen ervan en borstvoeding geven etc.

Laten we het zien als een soort schizofrenie vergelijken zo heftig dus. Jij bent er van zeker dat je echt een kindje in je buik hebt groeien, of dat je echt, met alle zekerheid kunt zeggen dat je over 2 uur wéér je dochtertje moet voeden.

Dus maken je borsten zich alvast klaar 'voor gebruik'. Hopelijk is het te begrijpen:. Ja dat kan. Als een vrouw nooit zwanger is geweest kan door veelvuldige stimulatie, kolven de melkproductie opgang worden gebracht.

Dit heet geïnduceerde lactatie. Het is dan wel te adviseren dit met een lactatiekundige te doen. Ja, dit kan. Het word ook wel eens gebruikt wanneer een baby word geadopteerd. Wellicht kan een huisarts hierin adviseren en eventueel een recept schrijven of anders een lactatiedeskundige. Kan een vrouw melkproductie opgaan krijgen zonder zwangerschap? Vraag volgen. Weet jij het antwoord? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De gebruikte url is dubbel. Een url mag maar 1x worden gebruikt. De gebruikte url is ongeldig. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

Afbeelding toevoegen. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Video toevoegen. Plaats antwoord. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Plaats reactie. Er zit een minnaar op deze vraag. Flauw dat er mensen zijn die iedereen een min geeft. Het beste antwoord Bij de melkproductie spelen 2 hormonen een rol: prolactine voor de aanmaak, en oxytocine voor de toeschietreflex. Sorry maar bedoel je dat ook manen borstvoeding hadden???? Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Registreer je gratis! Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Stel je vraag!

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl