Tube

Dee van der zeeuw naakt jong kutje neuken

Donderdag 22st, Januari 2018 3:23:35 Am
[BANCHOR] bsdm blog
Stuur een gratis bericht
naar tassas
Offline
tassas
  • 35 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Rosenburg, Netherlands
  • Urdu(Beginner), Telugu(Gemiddeld), Russisch(Mooi zo)
  • Verloskundige, Vertaler, Copywriter
  • ID: 2656243173
  • Vrienden: Archeon, dianaagyir, kanper
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 183 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Marilyn
Profiel bekijken: / 7576
Telefoonnummer: / +312353-793-99

Beschrijving:

Hoe is het om jouw lichaam te hebben? Wat betekent gewicht voor jou en hoe ga je met je lichaam om? In 'Het lichaam van Een intensieve sporter, een fysiotherapeut, een social influencer, een tattoo artist, een veganist en Wie wil JIJ graag dat we hiervoor interviewen?

Naar wiens verhaal over zijn of haar lichaam ben jij benieuwd? We trappen de serie af met een vrouw die op jonge leeftijd al snel volwassen is geworden door haar enorme bekendheid op YouTube: Dee van der Zeeuw.

Ze kreeg nationale bekendheid als dé vriendin van Enzo Knol. Samen deelden ze lange tijd hun avonturen via YouTube. Inmiddels heeft Dee haar eigen online imperium via Instagram opgebouwd, waar ze inspirerende foto's en teksten van zichzelf deelt. Door haar Instagram foto's steunt Dee vele jonge vrouwen. Ze is helemaal into bodypositivity en laat zich tegenwoordig niet meer van haar stuk brengen door teksten als 'dik wijf', 'laat je borsten vergroten' en 'dikke kont'.

Onvoorstelbaar hoe je binnen no time van de drukke stad in de prachtige natuur bent. Hiermee bedoel ik niet dat je persé in je bikini op instagram moet maar dat je je ook zeker niet moet laten tegenhouden door je onzekerheden op welk gebied dan ook. Ook jij mag er zijn en ook jij mag je mooi voelen. Alle berichtjes die ik van jullie heb gekregen bevestigen dat bodypositivity nog lang niet is waar het moet zijn.

Ik zal niet stoppen. Deze winter zullen jullie nog veel meer van mij zien! Stay tuned, stay confident! Ik denk dat het fijn is om mijn lichaam te hebben. Vanaf mijn 16e ben ik in een wereld beland waarin veel mensen die je niet kent een oordeel over je hebben. Ondanks de leuke reacties die je krijgt zijn er altijd mindere reacties.

Doodongelukkig voelde ik me dan. Ik ben me gaan beseffen dat het eigenlijk helemaal niet belangrijk is wat de rest van de wereld vindt, maar dat het écht belangrijk is wat ik van mezelf vind.

Dit heeft me enorm geholpen mijn eigen lichaam te waarderen. Ik heb geen allergieën en kom niet snel aan in gewicht. Dit zorgt er wel voor dat ik niet altijd even gezond eet. Ik eet gemakkelijk een bakje kipnuggets weg bij de Mc Donalds, maar je maakt me nog honderd keer gelukkiger met een lekkere geitenkaas salade. Al met al zou ik best wat gezonder kunnen eten, maar mijn lichaam komt zeker niets te kort. In dit tijdperk waarin we veel delen op social media zijn er, wat mij betreft, een paar dingen erg belangrijk.

Iedereen is mooi op zijn of haar eigen manier. Iedereen heeft imperfecties, ook al ligt dat er op Instagram niet zo dik boven op. Hou van jezelf zodat een ander dat ook kan doen. Mijn lichaam weerspiegelt mijn persoonlijkheid vrij goed, denk ik.

Het is in mijn ogen belangrijk om jezelf te verzorgen en dat doe ik ook. Echter zijn er altijd mindere dingen, zowel aan je persoonlijkheid als aan je lichaam. Sommige dingen kan je aanpassen, beter maken aan jezelf.

Andere dingen moet je accepteren. Qua cijfertjes let ik niet zo op. Een maand of 2 geleden heb ik voor het eerst sinds tijden weer op de weegschaal gestaan. Ik vind het belangrijk dat ik me fit en gezond voel. De cijfers op de weegschaal zeggen hier voor mij niets over dus ik hecht hier weinig waarde aan.

Dik en dun zijn voor mij geen termen die je aan het uiterlijk van de mens hangt. Het zijn voor mij termen die je gebruikt voor een ongezond lichaam. Ik vind bodypositivity ontzettend goed en belangrijk.

Iedereen mag mooi zijn op haar of zijn eigen manier, maar ik vind het wel belangrijk om de gezondheid van het lichaam daarbij in acht te nemen. Social Media. Ik was als kind vrij onzeker.

Ik liet over me heen lopen, trok me veel aan van wat anderen vonden en paste nergens echt bij. In de afgelopen 5 jaar ben ik in een rollercoaster beland waarin je eigenlijk niet meer onzeker kàn zijn. Ik leerde op deze manier voor mezelf op te komen en de mening van anderen te filteren. Zodra men komt met een goed geformuleerde mening met een kern van waarheid sta ik er zeker voor open.

Blokkeren, verwijderen en DOOR! Elke avond van tot Het lichaam van Gepost op Maandag 8 oktober door Scarlet Hemkes in Interviews. Dit bericht bekijken op Instagram. Gerelateerde blogposts. Esther - Maandag 8 oktober Dankjewel voor je openheid Dee! Slakkie - Maandag 8 oktober Arie Boomsma dan wel met ontbloot bovenlijf hoor :.

LM - Maandag 8 oktober Dat moeten ze regelen hahaha! Anne - Dinsdag 9 oktober Ja leuk Rens Kroes, Nicolette ook! Robin Martens actrice. Verschillende beroepen en invalshoeken lijken me interessant. Ik kijk uit naar deze nieuwe serie, inspirerend! Wat een fijne houding tegenover voeding, lichaamsbeeld, gewicht etc. Rhaya - Maandag 8 oktober Leuke rubriek! Lotte - Maandag 8 oktober Goed idee. Eén ding vraag ik me wel af.

Alleen: dan heeft die hele vraag "hoe zwaar weegt je gewicht" toch geen nut meer? Want hoeveel het weegt, mag niet op de website worden gezet. Waarom hebben jullie er dan toch voor gekozen om die vraag te stellen? Redactie Proud2Bme - Maandag 8 oktober Hi Lotte, goed dat je het vraagt. De vraag 'hoe zwaar weegt je gewicht' is namelijk symbolisch bedoeld: "hoe belangrijk is je gewicht?

Anne - Maandag 8 oktober Kaan - Maandag 8 oktober Lotte Redactie - Maandag 8 oktober Die ging even helemaal langs me heen!

Dankjewel XD. Romie - Maandag 8 oktober Iris - Maandag 8 oktober Mooie rubriek. Amber - Dinsdag 9 oktober Danielle Grondelle, Saske of Teske. Mar - Maandag 8 oktober Wat een leuke nieuwe blogreeks! Teni Fitbeauty is misschien ook een leuke optie voor een interview en ik vermoed dat ze hier wellicht voor open zal staan:. Het is dat ik niet echt een bijster bijzonder verhaal of leven momenteel heb; anders zou ik ook wel een bijdrage willen leveren aan de rubriek alszijnde ethische vegan. Honeychild - Maandag 8 oktober Zij is ook heel erg into bodypositive en gewoon super leuk en inspirerend!!

Hannah - Maandag 8 oktober Wat een mooi Rubriek!

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl