Tube

Meesteres trekt slaaf af oude vrouw geneukt

Vrijdag 3st, November 2017 10:45:11 Pm
[BANCHOR] myanmaractress
Stuur een gratis bericht
naar meganmcc94
Offline
meganmcc94
  • 38 jaar Vrouw, Meisje
  • Burg hamstead, Netherlands
  • Spaans(Vloeiend), Portugees(Mooi zo), Urdu(Gemiddeld)
  • Filoloog, Musicus, Piloot
  • ID: 7476858588
  • Vrienden: Jonathon2goals, HaymisH, Claudius
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 154 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Jessica
Profiel bekijken: / 2941
Telefoonnummer: / +312228-276-22

Beschrijving:

Dit artikel is niet zomaar een BDSM verhaal. Er is veel gevraagd naar een lijst met regels en opdrachten. Deze pagina geeft weer aan welke procedures een slaaf zich dient te houden.

Althans, het zijn 10 regels die later misschien worden uitgebreid. Een slaaf dient te allen tijde zijn meesteres te gehoorzamen. Daarom zwijgt een slaaf zoveel mogelijk, en heeft hij alle aandacht voor zijn bazin als die praat. Alle opdrachten moeten uiteraard netjes worden vervuld, en alle straffen moeten gewillig worden geaccepteerd.

Wanneer dit niet geval is kan een extra opdracht of straf worden gegeven. Als er niet goed geluisterd wordt kan de meesteres beslissen om de slaaf een knevel te laten dragen. Houdt de slaaf zich niet aan de regel, dan volgt een straf in de eerste categorie. Gaat de slaaf vaker in de fout, dan volgen natuurlijk zwaardere maatregelen. De slaaf moet altijd klaarstaan om zijn meesteres te dienen. Dat wil ook zeggen dat hij haar regelmatig tot vaak zal moeten laten klaarkomen.

Omgekeerd zal het waarschijnlijk minder vaak gebeuren. Hoe vaak, dat ligt in handen van de meesteres. Wanneer de slaaf al zo veel geluk heeft dat hij sex krijgt of afgetrokken wordt, dan moet hij altijd zichzelf inhouden.

Op klaarkomen staat namelijk een zware straf. Een straf van het derde niveau om precies te zijn. Hij mag natuurlijk wel klaarkomen als hij toestemming weet te krijgen.

De meesteres bepaalt of bedelen om klaar te komen mag. De slaaf kan ook voor een bepaalde tijdspanne het klaarkomen ontzegd worden. Bijvoorbeeld voor een paar uur, een dag of zelfs langer. Eventueel moet de slaaf dan een kuisheidsgordel dragen tot het moment dat de periode voorbij is. Nog steeds moet hij daarna wachten op toestemming. Wanneer de meesteres de slaaf beveelt haar te volgen, of naar een bepaalde plek te gaan gebeurt dit uitsluitend kruipend op handen en knieën.

Dit tenzij de meesteres toestemming geeft om te lopen. Als de slaaf niet snel genoeg kruipt zal hij een halsband met ketting eraan omkrijgen. De meesteres trekt daar dan aan om de slaaf zo snel mogelijk achter haar aan te laten komen.

De nacht moet doorgebracht worden in kooi of vastgebonden aan een matje. De slaaf moet tijdens de nacht gehuld zijn in de nachtkleding zoals bepaald door de meesteres. Ook zal hij pols- en enkelboeien moeten dragen tijdens het slapen.

Wanneer de slaaf in de kooi moet overnachten zal deze op slot blijven tot de meesteres weer wakker is. De slaaf moet dan blijven wachten als hij eerder wakker is.

Wanneer de meesteres haar slaaf de opdracht geeft te douchen, moet hij dit doen volgens een flink aantal regels. Zo moet de slaaf kruipen naar de badkamer en daar gaan staan in een hoek.

Terwijl hij naar de muur blijft kijken moet hij zich zo uitdagend mogelijk uitkleden, of de meesteres nu wel of niet mee aan het kijken is. Vervolgens moet hij daar naakt staan wachten tot hij kettingen om zijn polsen en enkels heeft gekregen. Heeft de slaaf boeien aan dan worden deze even afgedaan zodat deze niet nat worden.

De kettingen worden voorzien van sloten. De slaaf moet ook douchen met een speciaal masker op waardoor hij niks kan zien. De slaaf moet onder de douche gaan staan en de kettingen worden dan vastgemaakt aan de douchestang. De meesteres zet het water aan — koud of warm, aan haar de keuze.

De meesteres zeept de slaaf in. Tijdens het douchen kan de meesteres van alles doen. Als het water weer uitgaat, blijft de slaaf een kwartier tot halfuur zo staan. Tot hij vanzelf droog is geworden. De meesteres maakt dan de kettingen los, zet de slaaf weer in de hoek en vervangt de kettingen weer door de boeien. De meesteres bepaalt of de slaaf het eten op de grond moeten eten of aan tafel mag zitten. In het eerste geval moet de slaaf op zijn knieën de maaltijd nuttigen.

Ten alle tijde gebeurt het eten met een masker of blinddoek op. Met een masker is het voor de slaaf nog lastiger, dan moet hij eten door de kleine mondopening. De slaaf moet daarbij het masker zo min mogelijk vies maken om geen straf te riskeren. Wanneer de slaaf niet snel genoeg eet worden zijn handen op de rug vastgebonden waardoor hij zijn armen niet meer kan gebruiken om te eten. De slaaf kan een toetje krijgen, maar alleen als deze over hem uitgesmeerd wordt of in zijn gezicht gegooid wordt.

Alleen als de meesteres zegt dat de slaaf haar moet aankijken is het toegestaan om in haar ogen te kijken. Voor de rest van de tijd is dit strikt verboden voor de slaaf. Wanneer hij het toch te vaak doet krijgt hij een straf van de tweede categorie en kan hij verhind worden in het zien lees: blinddoek of masker op krijgen.

Wanneer de meesteres gebruik gemaakt heeft van de slaaf zijn diensten en ze is klaargekomen, moet hij naar de kooi kruipen en erin gaan. De meesteres zal dan de kooi komen afsluiten en eventueel de boeien aan de spijlen bevestigen. De slaaf moet geduldig liggen afwachten tot hij weer nodig is. Terwijl hij daar ligt mag hij geen geluid maken.

Hij moet zijn handen en benen spreiden en zijn gezicht wenden naar de muur. Hij moet gewillig meewerken aan een inspectie door de meesteres. Zij zal voelen of hij wat in zijn zakken heeft en hem helemaal uitkleden. Wanneer hij naakt is zal hij moeten knielen voor haar meesteres en de boeien ontvangen en omdoen bij zichzelf. De meesteres kiest één van de halsbanden die hij voor de rest van de sessie zal dragen.

Vervolgens wordt hij naar de kooi gebracht. Hier moet hij wachten terwijl de meesteres haar voorbereidingen treft…. Ben je nog op zoek naar kinky of BDSM artikelen? Surf snel naar Neky de online sexshop. Praatjes Blog. Dark Desire Cadeaupakket: Bondage toys. Een hele lange geile avond. Wij plaatsen cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken en af te stemmen op jouw voorkeuren. Er worden geen gegevens verzameld die gebruikt kunnen worden om individuele bezoekers te volgen.

Noodzakelijk Altijd ingeschakeld.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl