Tube

Naakte bekende nederlandse mannen marjolein keuning naakt

Donderdag 24st, Juni 2017 3:18:4 Pm
[BANCHOR] sexy airhosters
Stuur een gratis bericht
naar steven.b.christ
Offline
steven.b.christ
  • 42 jaar Vrouw, Meisje
  • Pernish, Netherlands
  • Deutsch(Bekwaamheid), Spaans(Basic), Japans(Basic)
  • Banketbakker, Operateur, Leraar
  • ID: 1485777129
  • Vrienden: sweepea87, gxmechanic, Starlabs1701, whatever2013
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 189 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Natalie
Profiel bekijken: / 1874
Telefoonnummer: / +312589-346-56

Beschrijving:

Er zijn binnenkort meerdere bekende Nederlanders naakt te zien op televisie. Is dit een soort Adam Zkt. Eva 2. Nee, deze BN'ers gaan uit de kleren om meer bewustzijn te creëren rondom prostaat- en teelbalkanker. In het programma One Night Only gaan de deelnemers helemaal naakt om het taboe hierop te verbreken. Heel erg stoer van de mannen! Lees ook: Sylvia kreeg op haar 25ste borstkanker. In het programma One Night Only gaan acht bekende mannen uit de kleren om meer aandacht te geven aan prostaat- en teelbalkanker.

Dit zal een eenmalige uitzending zijn op Net5, waarin de mannen naakt een dansact opvoeren. Wie doen er mee? Simon Keizer bijvoorbeeld! In mijn eentje had ik echt gezegd: hell no. Maar het gaat nou eenmaal om dat gebied, dus dan moet je dat letterlijk blootgeven," vertelt Simon aan Shownieuws.

In dit Instagramfilmpje kondigt hij zijn deelname aan:. Met het eenmalige tv-programma 'For One Night Only: he-lemaal naakt', vragen acht bekende Nederlandse mannen aandacht voor prostaat- en teelbalkanker. Eén van de meest voorkomende kankersoorten bij mannen. In de uitzending op donderdag 14 november zullen acht bekende mannen tijdens een iconische dansact voor één keer helemaal naakt gaan.

Ja, echt. Poedeltje naakt. De eerste man die zich letterlijk bloot geeft voor het goede doel is simonkeizer. Benieuwd welke mannen er nog meer he-le-maal naakt gaan? Hou vandaag en volgende week onze tijdlijn in de gaten.

Ook Jasper Demollin van Streetlab gaat naakt op televisie. Als ik hiermee iets kan bijdragen, dan doe ik dat," vindt Jasper. Ook jasperdemollin doet mee! Samen met 7 andere mannen gaat hij uit de kleren in het éénmalige programma For One Night Only: he-le-maal naakt. Hou dit kanaal dan in de gaten!

Wie de overige mannen zijn die meedoen aan het programma, maakt Net5 komende tijd bekend. Ook thijsromer gaat uit de kleren! Je ziet het op donderdag 14 november bij Net5 powered by linda foronenightonly checkzijnzaakje helemaalnaakt.

Type zoekwoorden. Meest gelezen artikelen. Wow: Cole Sprouse heeft ineens een flinke snor. Dit zijn de mooiste haarkleuren voor het najaar.

Dit is waarom je Netflix serie Dare Me moet zien. Proberen: 12 kleuren en kapsels voor bruin haar. Zo scheurt je ripped jeans niet verder. Instagram simonkeizer. Lees ook: Sylvia kreeg op haar 25ste borstkanker Bekende Nederlanders in One Night Only In het programma One Night Only gaan acht bekende mannen uit de kleren om meer aandacht te geven aan prostaat- en teelbalkanker.

View this post on Instagram. Lees ook:. Sabine Dral Contributing online editor Sabine Dral is Contributing Online Editor bij Cosmopolitan en schrijft dagelijks artikelen over lifestyle, seks, liefde en trending nieuws. Advertentie - Lees hieronder verder. Meer van Entertainment. Entertainment Deze acht BN'ers gaan uit de kleren op tv 12 signalen dat je one-night stand gewoon een one-night stand was One night stands: de meest ongemakkelijke dingen Twitter ging los over For One Night Only 10 redenen waarom een one-night-stand eigenlijk gewoon superchill is!

Cheryl voor het goede doel.

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl