Tube

Seksfilmpje dave en melissa nederlandse porno modellen

Woensdag 6st, Augustus 2017 7:46:10 Am
[BANCHOR] luanncomic com
Stuur een gratis bericht
naar Kayde
Online
Kayde
  • 37 jaar Vrouw, Centaur
  • Hogersmild, Netherlands
  • Engels(Elementair), Frans(Elementair)
  • Acteur, Zanger, Hoofd
  • ID: 8896376714
  • Vrienden: pjames04, Red_Thrush, nazimmentorman
Details
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 185 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Valerie
Profiel bekijken: / 5724
Telefoonnummer: / +312127-218-62

Beschrijving:

De rechtbank in Alkmaar heeft Dave Roelvink 22 vrijgesproken van diefstal van sieraden. Wel is hij schuldig bevonden aan heling van de gestolen kostbaarheden. De rechter legde de bekende dj en realityster uur taakstraf op.

Dat zijn heel wat minder uurtjes dan de in de oorspronkelijke eis van het openbaar ministerie. Dave werd ook nog eens vrijgesproken van het maken en verspreiden van het gewraakte seksfilmpje uit waarin hij samen met de bestolen Melissa Pach te zien is. Toch was de rechter niet mals in zijn oordeel: Dave en zijn kameraden zouden het vertrouwen van een "onbedachtzaam en verliefd" meisje ernstig hebben geschonden.

Daarnaast moeten Dave en zijn kornuiten samen een schadevergoeding aan de familie Pach betalen van een slordige Dat is ook flink minder dan de eis.

Roelvink, wiens tarief als dj start vanaf euro, was niet bij de uitspraak aanwezig. Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks tv-nieuws, kijktips en exclusieve winacties in je mailbox.

Bedankt voor je aanmelding. We hebben je een e-mail gestuurd met een bevestingslink. Er is helaas iets fout gegaan, probeer het later opnieuw of neem contact op. Dave Roelvink vrijgesproken van diefstal.

Meer over:. Lees ook. Uit met Julia. Shape of my life. En zoekt hulp. Dronken rijden. Volg ons. Altijd op de hoogte van het laatste tv-nieuws?

Link Privacy
Copyright © 2016-2020 bagbv.nl